Meteen naar de content

Volg ons!

GRATIS VERZENDING binnen Nederland❤️

Neem contact met ons op

Over ons

Meet The Nguyens

Fijn dat je een kijkje neemt op onze ‘over ons’ pagina. Wij zijn de familie Nguyen en hebben sinds kort ons eigen familiebedrijf. Ons gezin van 5 bestaat uit 3 toffe kindjes die veel liefde krijgen van hun mama en papa. Ons kleurrijk en blij gezin test met veel plezier alle producten eerst zelf uit. Zo verzekeren wij jou van een goede kwaliteit. :-)

Waarom Tinytin?

Tijdens de coronaperiode moesten wij - net zoals de rest van de wereld – braaf binnenblijven. Gedurende deze donkere en lange periode, hadden wij veel tijd om na te denken. Hierdoor kwamen wij tot het besef dat het online niet makkelijk is om vrolijke, leuke en handige spullen voor het hele gezin te vinden. Vanuit dit gat op de markt ontstond ons eerste bedrijfje: TinyTin.

Met TinyTin willen wij elk gezin de kans geven om makkelijk duurzame en kwaliteitsvolle spullen te vinden, zoals kledij, schoolspullen en speelgoed. Wij zoeken al deze producten zelf voor jou uit. En de taken zijn goed verdeeld! Papa heeft een grote passie voor handelen en kan dus mooie deals sluiten. En mama en de kids? Die testen alles met veel plezier voor jou uit! Zo zijn wij 100% zeker dat jij leuke, handige en mooie spullen ontvangt.

Psttt, wij hebben een klein geheimpje: dat zelf uittesten is niet altijd een goed idee, want de spullen zijn vaak té leuk, waardoor mama en de kids de spullen altijd willen hebben én bijhouden. ;)

Onze missie en visie

TinyTin is een jonge familieonderneming die de focus legt op originele, kwalitatieve en seizoensgebonden spullen voor het hele gezin. De unieke designs van onze spullen, in combinatie met hun duurzame karakter zorgen ervoor dat wij ons kunnen onderscheiden van de typische groothandelaars.

Helaas zijn er op onze planeet ook veel problemen. De klimaatopwarming is daar een voorbeeld van. Net daarom is het belangrijk dat we met z’n allen meer verantwoord en bewuster gaan shoppen. Al onze producten zijn duurzaam en met aandacht voor het milieu ontwikkeld. Zo kunnen wij samen met jou aan een betere wereld werken, waarin onze kinderen later gezond en gelukkig kunnen leven!!

Wat maakt ons zo uniek?

Al van bij het begin was één ding heel belangrijk voor ons: UNIEK ZIJN. TinyTin is eigenlijk ons 4de kindje, en we zijn er even trots op als onze 3 eigen kindjes! Wij willen al van bij het begin een webshop zijn waarmee je als klant een persoonlijke band opbouwt. We willen jou dan ook echt deel laten uitmaken van ons gezin.

Bovendien worden ook al onze producten eerst door ons hele gezin uitgetest. Bij ons geldt de gouden regel: als wij blij worden van een product, is er vast iemand anders die er net zo blij van wordt!

Niet alleen het zelf uittesten maakt ons uniek, ook de kwaliteit van onze producten is ongeëvenaard. Een duurzaam product leveren dat langer meegaat dan jij het nodig hebt, dat is ons doel!

We hopen dat een bezoekje op onze website een LACH op je gezicht tovert, dat maakt ons namelijk heel blij! Zit je nog met vragen? Aarzel dan zeker niet om ons te contacteren!

Heel veel plezier en geniet van ons aanbod!!

Veel liefs,

The Nguyens

Ps. Mocht je toch nog bepaalde dingen missen in ons aanbod, dan horen we het natuurlijk graag.

Levertijd

Bestellingen die op werkdagen worden geplaatst (van maandag t/m vrijdag) worden binnen 2 werkdagen aangeboden voor verzending. Bestellingen die in het weekend worden geplaatst, worden op maandag aangeboden voor verzending.

Duurzaamheid

Wij respecteren de natuur en de mens. TinyTin staat voor milieubewuste mode. Ontdek onze eco-vriendelijke accessoires voor volwassenen en kinderen. Maak een groene keuze en omarm duurzaamheid met stijl. Samen zetten we de stap naar een groenere toekomst!

Puur & Uniek

TinyTin is voor het hele gezin!